Kurumsal Eğitimler

Kurumlarda lider, yönetici ve çalışanlara yönelik uygulanan, kişilerin kurumun büyük resmini, değerlerini ve hedeflerini görmelerini sağlayan, kurum içinde birlik ve beraberliği geliştirerek kurumsal başarı için bireysel farkındalık yaratan ve motivasyonu arttıran eğitim, yönetim ve süreç uygularını kapsar.

KURUMSAL BAŞARI İÇİN BİREYSEL FARKINDALIK EĞİTİMİ

LİDERLİK, YÖNETİM VE ETKİLİ TAKIM OLUŞUMU EĞİTİMİ

ETKİLİ İLETİŞİM EĞİTİMİ

İŞ HAYATINDA STRES VE ÖFKE KONTROLÜ

MOTİVASYON EĞİTİMİ

KURUMSAL BAŞARI İÇİN BİREYSEL FARKINDALIK EĞİTİMİ

Amaç: Çalışanların iş yerine ve birbirlerine uyum sağlama sürecini hızlandırmaktır. İş yerinde farklı bir kimlikle çalışan bireyin kendi kimliğinin, değerlerinin aynı zamanda kurum kimliğinin ve kurum değerlerinin farkına varmasını sağlar. Kazanacakları bu farkındalıkla; iş hayatında kurum içi disiplinlere ve normlara uyum sağlamaları, Vizyonu ve bu vizyona uygun misyonları anlamalarını kolaylaştırır. Neden orada olduklarını ve işletmenin amaçlarını görmelerini sağlar. Benlik duygusundan bizlik duygusuna geçmelerine ve kurumun veya işletmenin amaçlarına ulaşması için yerine getirmesi geren görevlere motive olmalarına yardımcı olur. Eğitimin tüm personele verilmesi uygun olur.

ETKİLİ İLETİŞİM EĞİTİMİ

Bireysel ve Kurumsal iletişim

Amaç: Kurum içi iletişimi yatay ve dikey olarak geliştirmeyi, iletişim engellerini ve kazalarını ortadan kaldırmayı amaçlar. İş akışını sağlamak ve daha anlaşılır olmak için etkili ve sağlıklı iletişim nedir? sorusuna yanıt aranır. Özellikle problem çözümü ve kriz yönetiminde kullanılacak dil ve iletişim şekilleri konusunda farkındalık yaratır. İletişimin temeli dinleme olduğundan nasıl etkili dinlenir? sorusuna cevap verilir. Kendini ifade etme, anlama ve anlaşılma becerileri ve yöntemleri üzerinde durulur. Alacakları bu eğitimle yaşamların tüm alanlarında iletişimle ilgili farkındalık yaşarlar. Eğitimin tüm personele verilmesi uygun olur.

21’inci YÜZYILDA LİDERLİK, YÖNETİM VE ETKİLİ TAKIM OLUŞUMU EĞİTİMİ

İnsanları Tanıma ve Anlama Sanatı, Kriz Yönetimi ve Problem Çözümü, Takım oluşumu

Amaç: Geleneksel yönetim anlayışından farkı olarak yönetişim kavramı ve koçluk bakış açısıyla; birim, takım içi ve takımlar arası yönetim konusunda farkındalık yaratmaktır. Yönetici ve liderlik kavramlarının işletmeye özel, yeniden organize edilmesini, koç yönetici kavramının ve uygulamasının anlaşılmasını sağlar. Tek bir bireyin yönetilmesinden başlayarak sonuç ve başarı odaklı liderlik becerilerinin kazandırılmasında yardımcı olur. Etkili takımların oluşturulmasını ve bu takımlar arasındaki uyumun ve koordinenin üst seviyeye çıkarılmasını sağlar. Bireyler arasındaki farklılıkların ve bu farklılıkların sebepleri ve sonuçları üzerinde durulur. Ortak hedef doğrultusunda amaçların ve gayretlerin birleştirilmesini kolaylaştırır. Ortaya çıkan problemleri doğru olarak analiz etmesini ve sorunun kaynağının bulunup ortadan kaldırılması için pratik çözüm teknikleri öğretilir. Eğitim tüm yönetim ve idari kadroya verilmesi uygun olur.

İŞ HAYATINDA STRES VE ÖFKE KONTROLÜ

Stresin olumlu işlevlerinin güçlendirilmesi, Öfke Kontrolünün sağlanması

Amaç: İş hayatında yoğun stres altında olan çalışanların yaşam ve iş kalitelerinin arttırılması için stresin tanıtılması ve stres oluşturan alanların ve konuların kısa sürede tespit edilerek ortadan kaldırılması süreçleri kişilere kazandırılır. Stres sonucu oluşan duygularla başa çıkabilme ve bu etkiyi olumlu olarak işe yansıtabilme kabiliyeti kazandırılır. Müşteri ilişkilerinde bire bir muhatap olan grubun müşteriyi tanıması ve ortaya çıkabilecek öfke duygusuyla baş edebilecek

MOTİVASYON EĞİTİMİ

Sürdürülebilir motivasyon sağlamak

Amaç: Sürekli bir iş temposuyla yoğun çalışan, çalışma azmini ve kararlılığını yitiren, bazı dönemler de çalışma şartları ile moralsizleşen personelin moral seviyesini arttırmak, lider kadroya ekip ruhu kazandırarak birlikte çalıştığı personelin moral ve motivasyon seviyesini artırmalarını sağlayan basit motivasyon tekniklerini öğretmektir. Sürdürülebilir başarı sürdürülebilir bir motivasyonla mümkündür. Eğitimin tüm personele verilmesi uygun olur.